Missie & visie

We zijn een betaalbaar en gebruiksvriendelijk Hardware & Software platform om alle technologieën in een woning, gebouw of wijk te automatiseren, waarbij we alle data analyseren en optimaliseren, wat ervoor zorgt dat we energiezuiniger en met meer comfort kunnen leven.

Missie

Onze missie is om “slimme gebouwen technologie” in de brede zin van het woord even vanzelfsprekend te laten zijn als stromend water of elektriciteit. Daarbij geloven we dat automatisatie in de eerste plaats gaat over hoe we de behoeften van iedere bewoner, eigenaar en adviseur kunnen ondersteunen. Hiervoor heeft OpenMotics soft- & hardware-oplossingen ontwikkelt.

We dragen bij aan een woning met de nodige comfort (Smart Living), een gebouw dat minder energie verbruikt (Smart Building) en een wijk waar alle verschillende technologieën naadloos samenwerken (Smart Community). Bovendien dragen we bij aan de creatie van een woning, gebouw en wijk die vanop afstand aanstuurbaar en opvolgbaar zijn (Smart Metering).

Daarbij verbinden we ons ertoe om elektronische comfort oplossingen te ontwerpen om gebouwen future proof te maken. We ondersteunen bouwpromotoren en installateurs zodat ze ons product door en door kennen. Finaal werken we net samen met andere partijen om zo een totaaloplossing aan te kunnen bieden.

Visie

Onze visie is om met het Hardware & Software platform van OpenMotics in alle nieuwbouwen en grondige renovaties aanwezig te zijn waarbij wij alle processen in het gebouw kunnen automatiseren. Samen met de eindklant, installateurs en bouwadviseurs willen we blijven evolueren en ontwikkelen om zo enerzijds het dagelijkse leven verder te vereenvoudigen en comfortabeler te maken voor iedere stakeholder en anderzijds hun ecologische voetafdruk te verkleinen.