Opleidingen

Ben jij een eigenaar van een OpenMotics Smart Living systeem? Of ben jij een (toekomstige) OpenMotics installateur? Wil jij graag meer te weten komen over de functionaliteiten en mogelijkheden van ons systeem? Dan is één van onze opleidingen zeker iets voor jou! 

 
Opleiding voor installateurs

Ben je een erkend installateur of een leerkracht elektrische installatie? Ben je een beginner of professional? Onze opleiding voor installateurs is voor iedereen interessant. Schrijf je vandaag nog als (toekomstig) OpenMotics installateur in voor onze opleiding en wordt expert in het installeren, configureren en vermarkten van OpenMotics.   

Voor wie is deze opleiding?

  • Erkende installateurs
  • Leerkracht / Student elektrische installatie
  • Doe-het-zelvers met elektrische kennis

Waarom is deze opleiding zeker iets voor jou?

  • Je leert de hard- en software van OpenMotics uitgebreid kennen.
  • Je gaat ook in de praktijk aan de slag met onze hard- en software dankzij onze demokoffers.
  • Je ontdekt welke oplossingen OpenMotics Smart Living te bieden heeft.
  • Je leert met welke argumenten je je klanten overtuigt om voor OpenMotics Smart Living te kiezen.
  • Je ontplooit je aangeleerde kennis door een installatie van een voorbeeldwoning technisch uit te denken.

Wanneer kan je de opleiding volgen?

De volgende opleidingen staat gepland op 20 januari in de Concept Home te Waregem. Deze starten om 09u00 en lopen ten einde om 17u00. Lunch, water, koffie en thee is inbegrepen. U hoeft enkel een laptop te voorzien.

Opleiding voor bewoners

Tijdens deze GRATIS opleiding leer je ons Cloud platform beter kennen en kijken we hoe je jouw OpenMotics Smart Living systeem vorm kunt geven volgens je persoonlijke noden en wensen. Wat we onder andere tijdens deze opleiding zien: het maken van een aanwezigheidssimulator, het maken van een movie scène, het maken van gepersonaliseerde push meldingen…

Omwille van de aanhoudende corona maatregelen, worden er op dit moment geen opleidingen meer gegeven. Neem in tussentijd een kijkje in onze handleiding voor meer informatie.