Referenties

Kevin B. - Antwerpen
Voor ons was het van groot belang om zelf te kiezen met welke slimme technieken wij wilden werken in onze woning. Wij zochten dus een open systeem waarbij service een enorm grote rol speelt. Een open systeem heeft namelijk ontelbare mogelijkheden. We kozen uiteindelijk voor OpenMotics en zijn zeer enthousiast. Het is een toekomstgericht platform waarbij wij op latere tijdstippen nog de nodige extra’s kunnen toevoegen. We zijn dus niet beperkt en onze woning kan meegroeien met onze noden en wensen. Wij raden OpenMotics zonder enige twijfel aan als product met de nodige service!
Lammp, Antwerpen - België
We kozen voor OpenMotics omdat dit open, flexibel en vendor onafhankelijk platform onze bestaande installaties kon integreren. Bovendien wordt de data veilig gestockeerd, wat zeer belangrijk is voor ons.
Revive - Gent, België
We hebben voor OpenMotics gekozen omdat dit platform het comfort in onze woningen op een zeer betaalbare manier verhoogt en bijdraagt aan onze visie: zorgeloos wonen.
BENJAMIN JACOBS - Sentia
Dankzij OpenMotics hebben we een efficiënte oplossing geïmplementeerd om onze kantoorverlichting en zonwering te beheren. Het open karakter van OpenMotics stelde ons in staat om dit eenvoudig te integreren met onze eigen portal.
WATTFACTORY - Gent, België
Watt Factory in Gent, België biedt co-working ruimtes, evenementenruimtes en kantoren aan. Door de installatie van het OpenMotics systeem hebben de verschillende huurders toegang tot de verlichting en verwarming van hun eigen ruimte.
SYLVIE V., Oostakker - België
Na veel twijfel, kozen we toch om een domotica systeem te installeren. Wat ons uiteindelijk overtuigde om voor OpenMotics te kiezen, was de prijs. Het is goedkoper dan een basisinstallatie van andere leveranciers (zonder verwarmingsregeling, zonder controle via internet, enz.). Controle hebben over de belangrijkste systemen in ons huis is een geweldig gevoel.
Previous
Next