Referenties

Stef Wouters - Zaakvoerder Cube by MIst
Onze visie sluit perfect aan bij die van OpenMotics. Ze bieden comfort op een betaalbare manier. Het OpenMotics systeem beheert de technieken op een flexibele manier. Het evolueert mee met de woning, is aanpasbaar en uitbreidbaar. Het systeem beantwoord aan de verwachtingen van de hedendaagse gebruiker.
Smart Living
Koen Scheire - Projectmanager Pillows Hotel
Het grote voordeel van OpenMotics is dat iedereen ermee kan werken. Het gebruiksgemak van het platform springt naar voren. Door het maken van enkele voorinstallingen kan iedereen het systeem gebruiken, zonder dat technische achtergrond is vereist.
Smart Building
Lammp, Antwerpen - België
We kozen voor OpenMotics omdat dit open, flexibel en vendor onafhankelijk platform onze bestaande installaties kon integreren. Bovendien wordt de data veilig gestockeerd, wat zeer belangrijk is voor ons.
Smart Office
Kevin B. - Antwerpen
Voor ons was het van groot belang om zelf te kiezen met welke slimme technieken wij wilden werken in onze woning. Wij zochten dus een open systeem waarbij service een enorm grote rol speelt. Een open systeem heeft namelijk ontelbare mogelijkheden. We kozen uiteindelijk voor OpenMotics en zijn zeer enthousiast. Het is een toekomstgericht platform waarbij wij op latere tijdstippen nog de nodige extra’s kunnen toevoegen. We zijn dus niet beperkt en onze woning kan meegroeien met onze noden en wensen. Wij raden OpenMotics zonder enige twijfel aan als product met de nodige service!
Smart Living
BENJAMIN JACOBS - Sentia
Dankzij OpenMotics hebben we een efficiënte oplossing geïmplementeerd om onze kantoorverlichting en zonwering te beheren. Het open karakter van OpenMotics stelde ons in staat om dit eenvoudig te integreren met onze eigen portal.
Smart Office
WATTFACTORY - Gent, België
Watt Factory in Gent, België biedt co-working ruimtes, evenementenruimtes en kantoren aan. Door de installatie van het OpenMotics systeem hebben de verschillende huurders toegang tot de verlichting en verwarming van hun eigen ruimte.
Smart Office
SYLVIE V., Oostakker - België
Na veel twijfel, kozen we toch om een domotica systeem te installeren. Wat ons uiteindelijk overtuigde om voor OpenMotics te kiezen, was de prijs. Het is goedkoper dan een basisinstallatie van andere leveranciers (zonder verwarmingsregeling, zonder controle via internet, enz.). Controle hebben over de belangrijkste systemen in ons huis is een geweldig gevoel.
Smart Living
Bart B. - Nieuw-Zeeland
Ik ben al jaren klant in Nieuw-Zeeland. Geweldige mensen met een geweldig product. Goede wereldwijde ondersteuning. Opgericht om gemeenschappen te huisvesten. Uiterst betrouwbare hardware. Modulair en open. Cloudplatform en plug-ins zijn krachtige componenten van de architectuur.
Smart Living
Michel S. - Ierland
Uitstekend product. Ik heb het bij mij thuis in Ierland laten installeren en werkt super.
Smart Living
Ruben V. - België
Geweldig product! Werkt out of the box, eenvoudig te installeren, eenvoudig te configureren. En voor techneuten zoals ik is de openheid een geweldige functie: met wat Python-kennis kun je je eigen plug-in schrijven om te integreren met vrijwel elk ander apparaat in je huis of gebouw!
Smart Living
Kurt G. - België
Ik gebruik OpenMotics nu al vele jaren en heb nog nooit problemen gehad. Het was gemakkelijk te integreren met andere systemen zoals het alarmsysteem, multiroom-luidsprekers, automatische gordijnen, ventilatie... Het energiebeheersysteem dat ik onlangs heb toegevoegd, maakt het zelfs nog leuker en nuttiger
Smart Living
Previous
Next

Video referenties

Cube by MIST

Pillows Hotel Brussels

Bro Upkot

WATT Factory