Romantisch diner

Tover je woning om tot de meest romantische plek

Plan jij een romantische avond bij je thuis, maar heb je geen uren de tijd om je woning op de dag zelf om te toveren tot de perfecte romantische plek? Dankzij deze tips tover jij je slimme woning in sneltempo om tot de meest romantische setting voor jou en je partner.

1. Creëer een romantische setting

1.1. Dim de lichten?

Een romantische sfeer creëren kan al heel eenvoudig door het dimmen van je verlichting. We raden aan om je verlichting tijdens deze donkere dag te dimmen. Dit creëert een ongelofelijk gezellige setting zonder dat het te donker wordt in huis.

1.2. Kies voor sfeer(verlichting)

Naast het dimmen van je verlichting tijdens deze romantische avond, raden we aan om zeker niet alle lichten aan te doen. Maak een evenwichtige keuze en opteer voor sfeerverlichting.

Wist je dat je dankzij Smart Living in de mogelijkheid bent om je sfeerverlichting om het even waar en wanneer via je smartphone, tablet of laptop aan en uit te schakelen? Dit dankzij geschakelde stopcontacten. De stroomtoevoer naar dit stopcontact kan worden in- en uitgeschakeld. Zo heb je ook vanop je stoel tijdens je romantische diner de controle in handen.

1.3. Meer privacy dankzij zonwering

Of je deze avond nu met je partner, familie, vrienden of je geliefde huisdier doorbrengt, een beetje extra privacy is nooit te veel gevraagd. Hou daarom alle nieuwsgierige kijkers buiten door je zonwering of rolluiken te laten zakken van zodra de zon onder gaat. Door het koppelen van deze technieken aan Astro plugin of een weerstation gaat dit volledig automatisch. Meer informatie? Contacteer ons.

2. Weinig tijd? Creëer een romantische “scène”

Leuke tips, maar tijdrovend? Helemaal niet! Creëer een scène via de OpenMotics Cloud en met één klik op de knop creëer je een perfecte romantische setting waarbij je lichten dimmen, de sfeerverlichting aangaat en je rolluiken zakken.

Bekijk zeker ook onze instructievideo en leer in minder dan 2 minuten hoe je zo’n scène creëert.