Support

Heeft u een vraag of een probleem met uw installatie? Maakt u zich geen zorgen, we zijn er om u te helpen!

Tijdens onze openingstijden kunt u contact met ons opnemen via support@openmotics.com of 09396 61 23. Als je buiten onze openingstijden contact met ons opneemt, geen probleem: stuur een mailtje en we nemen contact met je op zodra we weer online zijn.

Houd er rekening mee dat ons ondersteuningssysteem vragen en problemen in chronologische volgorde en op urgentie behandelt. We doen onze uiterste best om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Support OpenMotics


Documentatie

Maak gebruik van onze online kennisbank om op uw vragen te antwoorden. Download onze documentatie, handleidingen en technische informatie over de configuratie of installatie.

Support OpenMotics


Support

Heeft u een specifieke vraag of probleem welke niet wordt opgelost in de FAQ? Maak een supportticket aan en krijg hulp van het OpenMotics-supportteam.

Support OpenMotics


Video tutorials

Nood aan een meer visueel beeld om u te helpen met uw probleem of vraag? We hebben een aantal erg leuke en handige YouTube tutorials gemaakt.

Veelgestelde vragen

OpenMotics biedt een totaaloplossing voor uw woning. Dit wil zeggen dat u vrijwel elke technologie van uw woning kunt integreren in het systeem. Huishoudelijke apparaten, verwarmingstoestellen, airco-installaties, zonwering, verlichting en beveiligingssystemen kunnen via een smartphone of tablet aangestuurd worden om zo energiezuiniger en comfortabeler te leven. Bovendien bieden wij ook integraties met Google Home, Philips Hue, het Davis weerstation, diverse HVAC systemen… aan.

Vandaag de dag is er een enorme stijging in de vraag naar slimme gebouwen technologie. Mensen zijn bij het kopen of huren van een woning steeds meer op zoek naar een woning waar comfort en/of duurzaamheid centraal staan. Door de installatie van slimme gebouwen technologie creëer je meer comfort en duurzaamheid. Hierdoor stijgt de waarde van een woning.

OpenMotics focust op nieuwbouwprojecten en grondige renovaties omdat er voor de installatie specifieke kabels moeten worden voorzien. Dus afhankelijk van de aanwezige kabelsystemen in uw woning is het ook mogelijk om nadien nog OpenMotics te installeren. Wij denken graag mee over uw project via info@opennmotics.com

In principe is het mogelijk om met enige kennis van elektriciteit zelf uw OpenMotics modules te installeren. Opteert u toch voor een erkende installateur, kunt u altijd met ons contact opnemen via info@openmotics.com om samen op zoek te gaan naar installateurs in uw buurt.

We geven de bewoners, eigenaar en of bouwheer inzicht in het verbruik van alle nutsvoorzieningen van iedere woning en of gebouw, dit op gemeenschappelijk maar ook individueel niveau. 

Hierdoor creëert OpenMotics slimme gebouwen waarbij iedereen tot aan hun bevoegdheid inzicht en controle krijgt waaruit de nodige optimalisaties op vlak van energiemanagement kunnen ontstaan.

Wanneer u investeert in slimme gebouwen technologie is het uiteraard van uiterst belang dat u investeert in een betrouwbaar systeem. Sinds 2007 bouwen we bij OpenMotics aan een betrouwbaar open systeem. Als deel van de Renson Group slagen we erin om onze positie in de markt te behouden en te versterken. Bovendien wat OpenMotics nu net zo bijzonder maakt is dat het systeem volledig vendor onafhankelijk is en naast een online connectie ook de mogelijkheid heeft om zonder externe connectiviteit te opereren. Dit wil dus zeggen dat uw huis altijd operatief zal blijven, ook na een faillissement.