Breid uw pakket uit

Gedetailleerde energiemeting

Deze uitbreiding biedt je een gedetailleerd en overzichtelijk inzicht in 12 elektriciteitsmetingen. Zo weet je wat je verbruikt en welke elektriciteitsfactuur je mag verwachten. Voor deze uitbreiding zijn geen aanpassingen aan je bestaande elektrische installatie nodig aangezien de meting wordt uitgevoerd ter hoogte van de zekering. Dit wil dus zeggen dat deze uitbreiding voor elk pakket van toepassing is.

Verder is het mogelijk om een maandelijks abonnement te nemen waardoor je de real time data van je meters kan vergelijken met de historische. De gedetailleerde analyses die we aanleveren, kun je inzetten om je verbruik te optimaliseren en zo kosten te besparen.

Dimmen van verlichting

Met deze optie kan je tot 8 lichtkringen in je woning dimmen. Dit houdt in dat we de drukknop van je verlichting voorzien van meerdere functies. Zo gaat de verlichting aan of uit bij het kort indrukken van de knop en dimt het licht bij het lang indrukken. Deze uitbreiding is enkel van toepassing bij het ‘lighting‘, ‘comfort‘ en ‘comfort+‘ pakket.

Screens en shutters

Verder kun je jouw pakket uitbreiden met de optie ‘screens/shutters’ die de mogelijkheid biedt screens te automatiseren. Je kan tot 4 bedrade screens of shutters koppelen per module. Deze uitbreiding is enkel van toepassing bij het ‘lighting‘, ‘comfort‘ en ‘comfort+‘ pakket.

Geschakelde stopcontacten

Dit zijn stopcontacten waarbij we de energietoevoer naar het stopcontact kunnen in- of uitschakelen. Binnen deze optie configureren we de geschakelde stopcontacten waardoor bijvoorbeeld jouw nachtlamp kan functioneren als wekker of de boiler van je woning ‘s nachts volledig uitgaat om zo energie te besparen.

Ook het aan of uitschakelen van sfeerverlichting wordt mogelijk door geschakelde stopcontacten. Wanneer je stijltang is gekoppeld en je deze in de ochtendrush uit het stopcontact vergeet te trekken, kan je deze eenvoudig vanop afstand uitschakelen om zo brandgevaar te voorkomen. Wist je bovendien dat je jouw geschakelde stopcontacten apart kunt uitmeten met de gedetailleerde energiemeting? Handig toch!

Deze uitbreiding is enkel van toepassing bij het lighting‘, ‘comfort‘ en ‘comfort+‘ pakket.

Ventilatie

Heb je een ventilatiesysteem dat integreerbaar is met je OpenMotics systeem? Dit kunnen we ook automatiseren en vanop afstand aanstuurbaar maken. Zo kan je bijvoorbeeld je ventilatie boosten via je smartphone na een heerlijke fondue op kerstavond. 

Wist je dat we onderdeel zijn van de Renson Group sinds 2018? Hierdoor kunnen we perfect integreren met de Renson ventilatiesystemen zonder dat je hiervoor aanpassingen in je elektriciteitskast hoeft te doen!

Weerstation

Een andere mogelijkheid om je systeem uit te breiden is de initialisatie en configuratie van een weerstation dat ondersteund wordt door OpenMotics. Hierdoor wordt het nog eenvoudiger om de ideale temperatuur in huis te creëren. Wanneer het weerstation bijvoorbeeld een buitentemperatuur van 22°C detecteert, schakelt je verwarming automatisch uit. Ook voor deze uitbreiding zijn geen verdere aanpassingen aan je bestaande installatie nodig.

Zonnepanelen

We bieden verschillende mogelijkheden om je zonnepanelen in te zetten om je woning te verwarmen zodat je energie en kosten bespaart! 

Heb je zonnepanelen met SMA omvormer? Wij kunnen deze eenvoudig integreren in je OpenMotics systeem. Maar ook zonnepanelen zonder SMA omvormer zijn mogelijks integreerbaar. We bekijken de opties graag in samenspraak met jou.

Extra scène

Investeer in een unieke woning door extra scènes te configureren. Een scène is een actie waarbij met één commando (drukknop, button in de applicatie…) verschillende lichten of stopcontacten in een vaste opstelling worden gebracht. Een populaire scène is de scène waarbij een aantal lichten elke avond op een bepaald uur aangaan om aanwezigheid in de woning te simuleren. Dit verhoogt de veiligheid in je woning.

Wist je dat je heel eenvoudig zelf scènes kunt configureren?